Mikä on Työaikanappi?

Laskutatko asiakkaitasi tuntiperusteisesti? Tuntinetin Työaikanappi sopii toimialasta riippumatta kaikenkokoisille yrityksille. Se auttaa, kun tarpeenasi on esimerkiksi:

  • Seurata työtunteja ja työntekijöiden kannattavuutta
  • Siirtää tehdyt tunnit nopeammin laskutukseen
  • Tarjota asiakkaillesi työntekijäkohtaiset työaikaraportit kustannuspaikoittain

Lataa Työaikanapin tuote-esite ja lue lisää!


Näin saat Työaikanapin avuksesi

Saat palvelun käyttöösi heti. Toimitamme tagit työntekijöillesi ja lukulaitteet työpisteisiisi viikon kuluessa tilauksesta.

Voit seurata työntekijöidesi tunteja päivittäin tietokoneeltasi. Työaikanappi laskee puolestasi työntekijöidesi työtunnit ja tarjoaa ne valmiiksi palkanmaksuun soveltuvassa muodossa.

Aloita Työaikanapin käyttö nyt

Työaikanappi on langaton tuntiseurantapalvelu. Sen avulla työntekijäsi kirjaavat tuntinsa nopeasti. Ei enää kyniä ja papereita.

Työaikanapin perushinta on 5 euroa/käyttäjä/kuukausi. Yhden tagin hinta on 1 euro. Langattoman Työaikanapin lukulaitteen hinta on 200 euroa.

Klikkaa tästä ja aloita käyttö saman tien. Saat ensimmäiset 30 päivää ilman kuukausimaksuja. Voit lopettaa koekäytön koska tahansa. Jos olet tyytyväinen järjestelmään, jatkat vain käyttöä. Pääset myöhemminkin irti järjestelmästä sekunnin irtisanomisajalla, jos olet tyytymätön.

Tarkemmat tiedot löydät hinnastostamme. Tai pyydä saman tien tarpeisiisi sovitettu tarjous.

 

 

 

 

 

teaser_kellokortti.png

Neljä tapaa kirjata tunnit

1. Tuntinetin käyttöön internet-selaimella riittää tavallinen PC, jossa on internet-yhteys. Myös tavallisella tietokoneella teet kirjaukset sormenjälkitunnistimella, jos niin haluat.

2. Työaikanappi™  on markkinoiden pienin kellokortti. Se sopii yrityksellesi, jos seuraat työtunteja tai laskutat asiakkaitasi tuntiperusteisesti, palvelusta, välineistä, kalustosta tai tiloista.  

3. Kellokapula™ toimittaa kellokortin virkaa, jos henkilöstösi on paljon liikkeellä. Leimaat itsesi sisään tai ulos eri kustannuspaikoilla ja kirjaat matkakulut yhdellä klikkauksella tai puhelimen PIN-koodilla.

4. Työmaakello toimittaa kellokortin virkaa toimialoilla, joilla töitä tehdään samoissa työpisteissä. Voit käyttää leimaukseen  sormenjälkitunnistusta, jolloin työntekijöidesi ei tarvitse muistaa tunnuksia ja salasanoja. Työmaakellon voit asentaa työpaikan taukotiloihin.